Predstavitev podjetja

Smo ena izmed vodilnih nepremičninskih agencij na severnem Primorskem, ki uspešno posluje na nepremičninskem trgu že celo desetletje. Direktor podjetja Matija Ceket sem po izobrazbi diplomiran ekonomist in nepremičninski posrednik z licenco Ministrstva za okolje in prostor. Izkušnje sem si več kot deset let nabiral pod okriljem različnih podjetij, tako v poslovanju z vsemi vrstami rabljenih nepremičnin kakor tudi večjih projektov stanovanjskih novogradenj. Naslednji korak v poklicni karieri je bila odločitev za samostojno podjetniško pot z ustanovitvijo lastne nepremičninske agencije.

GABERIT nepremičnine se vedno potrudimo prisluhniti, svetovati ter nato izpeljati posel v najboljšem interesu vsakega deležnika. Imamo številne reference na področju prodaje in oddaje rabljenih stanovanjskih nepremičnin (stanovanj, stanovanjskih hiš), poslovnih nepremičnin (poslovnih prostorov-pisarn, lokalov, trgovin) ter prodaje raznih vrst zemljišč (zemljišča za gradnjo,  kmetijska zemljišča, gozd,..). S preverjenimi zunanjimi strokovnimi sodelavci s področja pravnih, geodetskih, inženirskih, gradbenih in drugih storitev v okviru dodatnih storitev poskrbimo, da vam ne bo potrebno izgubljati časa z iskanjem izvajalcev za izpolnitev vaših potreb. Vodilo naše nepremičninske agencije je, da s kvalitetnim delom presežemo pričakovanja naših strank.

Našim referencam lahko dodamo uspešno zaključeno prodajo in predajo nepremičninskega projekta novogradenj Fluvio Frigido v Ajdovščini (76 stanovanj, 4 poslovni prostori), prodajo vseh stanovanj v Rezidence Lotus v Ajdovščini (48 stanovanj), ki je trenutno v gradnji ter prihajajočega projekta Rezidence Papillon v Ajdovščini, ki je v nastajanju, vse pod okriljem investitorja »By Intech Projects«.

Naša želja in vizija je, da v nekaj letih presežemo lokalno prepoznavnost nepremičninske agencije v regiji na širše področje Primorske ter še naprej ohranjamo ponudbo kvalitetnega izbora raznih nepremičnin ter storitev vezanih na nepremičninsko poslovanje.

Obiščite nas na sedežu agencije, kjer vas z veseljem pričakujemo. Vabljeni.